Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Από wiki.pirateparty.gr
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Ο δικτυακός τόπος των ΚΕΠ σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για την ηλεκτρονική πληροφόρηση και εξυπηρέτησή σας από το σπίτι και το γραφείο σας.

Ενημερώνεται καθημερινά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που καλύπτουν όλο το εύρος του Δημόσιου Τομέα, καθιστώντας τον το σημείο αναφοράς σας στο Διαδίκτυο για τις συναλλαγές σας με τη Δημόσια Διοίκηση. Επιπρόσθετα, σας δίνει πλέον την δυνατότητα να υποβάλλετε ηλεκτρονικές αιτήσεις προς τα ΚΕΠ για μία σειρά Διοικητικών διαδικασιών, υλοποιώντας στην Ελλάδα το πιο ουσιαστικό βήμα προς την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Συνδεθείτε σε χρήσιμους δεσμούς των ΚΕΠΚατάλογος ΚΕΠ

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών αποτελούν έναν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο θεσμό στην ελληνική κοινωνία. Μέσω των ΚΕΠ ο πολίτης μπορεί να πληροφορηθεί για όλα τα ζητήματα της Δημόσιας Διοίκησης και να προωθήσει προς διεκπεραίωση υποθέσεις, που σχετίζονται με φορείς του Δημοσίου. Έτσι αποφεύγει τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και κυρίως περιορίζει τις μετακινήσεις του σε ένα μόνο σημείο ("one stop shop").

Με την βοήθεια του χάρτη μπορείτε να επιλέξετε τον νομό και στην συνέχεια τον δήμο που επιθυμείτε, και θα δείτε τα ΚΕΠ που λειτουργούν σε κάθε δήμο:
Αναζήτηση με χάρτη/Επιλογή νομού

Εναλλακτικά μπορείτε να αναζητήσετε το ΚΕΠ που επιθυμείτε με λέξεις κλειδιά:
Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά


πίσω σε Πολίτης και Δημόσιες Ηλεκτρονικές υπηρεσίες