Συζήτηση:Publicsandbox/pirategov

Από wiki.pirateparty.gr
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αρκετά για σήμερα

Αρκετά για σήμερα... αύριο η τροποποίηση του 2012 Dizzyk (talk) 20:10, 1 Σεπτεμβρίου 2012 (EEST)

Τεράστιο κείμενο! Ποιός θα το διαβάσει όλο αυτό; Θα χρειαστεί πολύς κόσμος να το δουλέψει. Εδώ με το καταστατικό και δεν έχουμε βγάλει ακόμα άκρη, σκέψου με αυτό τι έχει να γίνει! Όταν γίνουν 1000 οι ενεργοί πειρατές, τότε θα γίνει κάποια καλή δουλεια πάνω σε αυτό. Για μας τους δυό μόνο όμως, είναι τεράστιος ο φόρτος εργασίας.
Χεχε και ύστερα θες συμμετοχή. Ίδωμεν.manos_02:20, 2 Σεπτεμβρίου 2012 (EEST)

λοιπά

Υπάρχουν θεματάκια όπως η "σύγκρουση επεξεργασίας" που θα μπερδέψουν και θα χαθούν ψήφοι. Καλύτερα να υπογράφουν οι χρήστες την ψήφο, έτσι κι αλλιώς στο ιστορικό φαίνεται ποιος έγραψε τι. Ίσως καλύτερα να ψηφίζουν κάνοντας επεξεργασία ανά παράγραφο οπότε η σύγκρουση επεξεργασίας με άλλον χρήστη να μην τους στοιχίσει δουλειά μισής ώρας σε διάφορα άρθρα και παραγράφους. manos_11:15, 2 Σεπτεμβρίου 2012 (EEST)

Να μην υπογράφουν, θα γεμίσει η σελίδα με υπογραφές και δεν θα είναι αναγνώσιμο το κείμενο. Καλύτερα ένα σταβρουδάκι μόνο, και αν μαζεύβονται 10 σταβρουδάκια αναλαμβάνει ένα bot να τα σβήσει και να γράψει 10 {{#switch: | = 15px | #default = [1]15px }}. Επίσης ως επιβεβαίωση ψήφου και για να μην χάνονται οι ψήφοι στην σύγκρουση επεξεργασίας (η οποία λύνεται αρκεί να υπάρχει καλή ενημέρωση με μεγάλα γράμματα στο χρήστη αλλά και με αλλαγή του κώδικα του mediawiki) πάλι ένα bot μπορεί να ενημερώνει μετά την ψήφο, γράφοντας στο user page του κάθε χρήστη τι ακριβώς έχει ψηφίσει.
Και κανονικά στην κεντρική σελίδα του άρθρου που προέρχεται από την βουλη, πρέπει να μπει extension που να απαγορεύει το [επεξεργασία] και στην θέση του να υπάρχει το [ψήφος]

Το "ψήφος" που προτείνεις, έναντι του επεξεργασία, μοιάζει με το "προσθήκη θέματος", το οποίο μάλιστα γλυτώνει από σύγκρουση επεξεργασίας. Θέλει δουλειά όμως ώστε να μην εισάγει ενότητα, παρά μόνο μια ψήφο, σε συγκεκριμένο κιόλας σημείο, άρα να μην εμφανίζεται ψηλά στις καρτέλες με την ανάγνωση, το ιστορικό κλπ. Επίσης στο ιστορικό θα εμφανίζεται ως σύνοψη επεξεργασίας το "ψήφος" και θα φαίνεται πως είναι από τον τάδε, άρα αν κάποιος διπλοψηφίσει θα τον εντοπίσει ένα μποτάκι εύκολα. Επίσης μπορεί να μπει και σχόλιο πάνω στην ψήφο με παράμετρο, δηλαδή {{+|για αυτό και για αυτό, όπως αναλύω εκεί}}, το οποίο θα εμφανίζεται με το hover του ποντικιού πάνω από το {{#switch: | = 15px | #default = [2]15px }}. manos_ 14:51, 2 Σεπτεμβρίου 2012 (EEST)

Δεν ξέρω από mediawiki, ίσως όμως είναι δυνατό να φτιαχτεί ένα πρότυπο για την παράγραφο που να προσθέτει δίπλα link με έτοιμο κώδικα για ψήφο; Κάπως να σε στέλνει στο σωστό σημείο για επεξεργασία και απλά επιλογή ενός από τα +,-,= ; Έτσι κι αλλιώς όταν κάνουμε τη μορφοποίηση αλλάζουμε όλα τα "1. " με το "=== Παράγραοφς 1 ===", θα μπορούσαμε κάτι σαν {Παράγραφος|1} ; Dizzyk (talk)

Ναι αλλά πρέπει να μπορώ να κάνω edit το namespace των προτύπων! δεν γίνεται δουλειά έτσι να γράφω κώδικα χωρίς να μπορώ να τον τρέξω για να τον δοκιμάσω!

Επίσης ερώτηση για τη μορφοποίηση: Τελικά βάζουμε ένα = για τα Κεφάλαια, == για τα Άρθρα, === για τις παραγράφους, ένα κενό πριν από τα "Μέρος Α" και πριν από τα σχόλια που δεν είναι μέρος του νόμου (δλδ τα "υπογράφτηκε τότε του τότε από τον τάδε"); Είναι ΟΚ; Dizzyk (talk) 22:28, 2 Σεπτεμβρίου 2012 (EEST)

To κενό είναι ψιλοβλακεία που βάζουμε, γιατί είναι μέρος της παραγράφου. Πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο.
εδώ λες άρθρο 5 και έχει αρίθμηση 2.1 Αυτό δεν μου αρέσει, γιαυτό προτιμάω τα κενά.

automatically checked

Είδα εδώ κάτι που λέει automatically checked καλό φαίνεται